Ua matou i ai i le IFA 2023

Mai le aso 1 i le aso 5, Setema, le 2023 Berlin International Consumer Electronics Fair (IFA 2023) na taunuʻu mai e pei ona faʻatulagaina, ma sa faʻaalia uma ituaiga masini fale Saina, tumu i faʻamoemoe.

I le vaitau o le faʻamaʻi, pe a faʻatusatusa i maketi faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu, o loʻo tauva kamupani mo maketi faʻaopoopo i Europa ma faʻatulagaina ni taʻiala maualuga mo se taimi umi.

O le IFA ose nofoaga taua ile atina'eina o maketi i fafo.I le avea ai ma se tasi o faʻaaliga faʻaeletonika tetele e tolu i le lalolagi, o le IFA o se tulaga taua mo le lalolagi atoa.I le taimi lava e tasi, ona o le IFA o loʻo i Perelini, o loʻo i ai se aafiaga loloto i le maketi a Europa.

I le falea'i IFA i lenei tausaga, na fa'aalia ai e le GASNY masini aisa ma fa'avevela vai vave.O lenei tausaga o loʻo matou taulai atu i masini aisa lamu.

E mafai ona va'aia mai i masini aisa i mea fa'avevela vai, o lo'o fa'alauteleina e le GASNY lana matrix oloa ma aga'i atu i tulaga maualuga."O la matou fuafuaga manino i le lua tausaga talu ai, o le maualuga lea o le faʻailoga. I le sefulu tausaga talu ai, na ulufale mai ai Saina i fafo e masani lava ona maua sea maualalo, taugofie, faʻamalosia e ala i le sapalai o laina lelei. Talu mai le 2021 , ua matou ulu atu i le laasaga lona lua, faʻatupulaia le tau o le faʻatau, "o le tala lea a Jack Tsai.

Ua matou i ai i le IFA 2023 (3)
Ua matou i ai i le IFA 2023 (1)
Ua matou i ai i le IFA 2023 (2)

Taimi meli: Sep-04-2023

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • youtube